DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Rhodesian Ridgeback          Airin of Shingamonga

Novinky 2010

 Novinky

Aktualizace 10.12.2010

Výstavní víkend v Budapešti

Grand Prix Budapešť

27.11.2010 - V2 res.CAC, 28.11.2010 - V1 CAC, res.CACIB

      

V sobotu 27.11.2010 jsme s Kajkou a Airinkou vyrazily z domu už ve čtvrt na tři ráno, neb počasí nebylo nic moc a měla jsem obavu, abychom dorazily na výstavu včas. Cesta byla příšerná, stále hustě sněžilo a silničáře opět zima překvapla, za Brněm jsme měli srazík s Vaškem a Martinou, takže jsme tu hnusnou cestu táhli ve dvou. V sobotu v konkurenci pěti fenek jsme si s Airinkou vyběhaly V2 res.CAC. Po výstavě se Airinka vyběhala s novým kamarádem Garpíkem. Velmi jsme spěchali na hotel neb už na nás přicházela únava z brzkého ranního vstávání. Všech tři jsme padli na postel a hned jsme usly. Večer jsme strávili v super společnosti Martiny a Vaška.......vínečko, dobrá večeře, výborná společnost v příjemném hotelu..........nic nám nescházelo. Ráno jsme vstávaly v klidu bez stresu, neb výstaviště bylo pouhých 5 minut od hotelu, dali jsme si kapučínko a horkou čokaládu..........no prostě pohodička. Ta však zkončila příjezdem před výstaviště, kde pořadatelé nezvládali parkování, jeden velmi šikovný maďarský pořadatel mně při navigaci na parkovací místo navedl přímo na kovový hrot ozvala se rána jako z děla a já měla po nové zimní pneumatice..........nevěděla jsem jestli mám vsteky nadávat nebo brečet......ani jedno by nepomohlo. Naštěstí Vašek je šikovný a kolo mi vyměnil. Celý den jsem se modlila ať nezačne sněžit, neb cesta na letní rezervě, by nebyla příjemná. Chuť jsem si spravila až v kruhu, kdy jsme si s Airinkou vyběhaly V1 CAC rec.CACIB. Airinka se za odměnu za svůj výkon šla proběhnout s Garpíkem. Karolínka se vyřídila s RRkou Aerin, která miluje, když jí někdo háže sníh....takže našla v naší Kajce spřízněnou duši. Zde je odkaz na další fotečky ze řádění zrzavců na sněhu http://airiniva.rajce.idnes.cz/Zrzouni_na_snehu_Budapest_28.11.2010/

  

Děkujeme za příjemnou společnost Martině a Vaškovi s Assimou, Janě HR a Mirkovi s holkama a Garpíkem.


Víkend s přáteli

Nitracanis 20.11.2010 - V4, 21.11.2010 - V2 res. CAC 

Víkend 20.-21.11.2010 jsme s Karolínkou a Airinkou strávily v příjemné společnosti našich přátel a kamarádů. V sobotu jsme do kruhu nastouply společně se sedmi krásnými fenkami, s Airinkou jsme si vyběhaly u pana rozhodčího Muntean Petru (RO) V4. V závěrečných soutěžích si Karolinka s Chimim v Dítě a pes vysloužili krásný pohár. Poté jsme vyrazili společně s Míšou, Vanesskou, Amonkem a Alexem na hotel, kde jsme strávili mooooooc příjemný večer u lahvinky červeného vínka. V neděli jsme nastupovaly do kruhu odpočinuté a zrelaxované a ve velké konkurenci jsme si u paní rozhodčí Viery Staviarské (SK) vysloužily V2 res.CAC. Náš výstavní víkend završila Karolínka velikým úspěchem v soutěži Dítě a pes, kdy si s Airinkou z obrovské konkurence asi 20 dětí, získaly 3.místo. Za velmi příjemnou společnost děkujeme Míše s Vanesskou, Diance s Peťou a Thorem, Gábice, Maji, Sašce, Milošovi s Janou, Inge a Ivoně......Děkuji bylo nám s Vámi mooooooc dobře a těšíme se na další výstavu strávenou s Vámi !!!!!!!!!


Aktualizováno 17.11.2010

  Úspěšný víkend na Balkáně 

INTERNATIONAL DOG SHOW C.A.C.I.B. SOFIA

13.11.2010 - V1 CAC, CACIB, BOB, BIG 1

14.11.2010 - V1 CAC 

 

Ve čtvrtek 11.11.2010 jsme vyrazili na cestu dlouhou 1200 km směr bulharská Sofie, kde se konala dvoudenní INTERNATIONAL DOG SHOW C.A.C.I.B.. Do Sofie jsme přijeli pořádně unavení a tomu odpovídal i náš program ....... spánek, venčení, spánek. V sobotu nám štěstí velmi přálo a Airinka se bulharskému rozhodčímu Georgi Hristozov velmi líbila, získala od něj ocenění V1 CAC, CACIB, BOB a v závěrečných soutěžích Airinku vyhodnotil jako nejlepšího představitele FCI 6......BIG 1. Bylo to úžasné....!!!!! V neděli jsme si s Airinkou u bulharské paní rozhodčí vyběhaly ohodnocení V1 CAC a tímto jsme splnily podmínky pro udělení titulů : Bulharský šampion, Balkánský šampion a Grand šampion BulharskaZískáním CACIBa se z Airinky stává čekatel na titul INTERŠAMPION. Máme z těchto titulů velikou radost !!!!!! Mooooc děkujeme Vaškovi s Assimou za svělou společnost při daleké cestě i na výstavě a zárověň jim moooooc gratulujeme k výborným výsledkům. Moooooc děkuji všem kteří o naší výpravě věděli a poctivě drželi pěsti a tlapky....ještě jednou mooooc děkuji....drželi jste pořádně, neb to vyšlo !!!!!!!!!!!! Veliké díky patří Gábince od Chaytona, která věštila úspěch a skoro vyšel......děkuji moooooc Gábinko !!!!!

   

   


Aktualizováno 22.9.2010

Náročný výstavní víkend

KV KCHRR Luková 19.9.2010

Výborná 2 res.CAC/17, Nejkrásnější hlava KCHRR - 1. místo

 

V sobotu ráno jsme se s Karolínkou a Airinkou vypravily na Kluvovou výstavu KCHRR do Lukové u Lanškrouna, bylo přihlášených 112 RR, no a samozřejmě feny open byla třída nejpočetnější, čítala 17 krásných RR holčiček. Airin se výborně předvedla, krásně běžela až na jednu otravnou mouchu bylo vše super!!!! Posuzovala paní Libuše Umbrová a Airin se libila a předvedla na tolik, že jsme si odnášely krásný pohár za druhé místo....takže resume Výborná 2 res.CAC/17. Byla jsem nadšená, v takové konkurenci to byl úžasný úspěch !!!!!!! Třešničkou na dortu bylo, když Airin získala 1. místo v soutěži Nějkrásnější hlava - fena KV KCHRR. Sobota byla pro nás megaúspěšná !!!!!! Před námi byla cesta na ŠV SKCHR ve Vrútkách u Martina cca čtyři hodiny jízdy..............Za SUPER společnost a fotky děkuji Sašce od Lennoxe.

  

ŠV SKCHR Piatrová 19.9.2010

Výborná 5/10, Nejkrásnější hlava ŠV SKCHR - 3.místo

V sobotu kolem půl deváté večer jsme po zdlouhavé jízdě z Lukové dorazily do Vrútek na hotel Piatrová, po večeři jsme s kamarády poseděli nad sklenkou vínečka, ale jen trochou, neb nás čekala náročná neděle........Neděle byla chladná a zamračená, jen občas vysvitlo sluníčko. No každy den není posvícení, ač se Airin opět skvěle převedla a paní rozhodčí Fintorová nám to také napsala do posudku " Výborně připravená na výstavu", nebylo nám to nic platné a zkončily jsme těsně před bednou....Výborná 5/10, trochu jsme si zpravily náladu v soutěži o Nejkrásnější hlavu - dospělá fena ŠV SKCHR Airin obsadila 3.místo. Karolínka se na závěr předvedla s Cubem v Dítě a pes a společně si vyběhali krásný pohár.

 

Za příjemně strávený víkend děkuji všem z LÖWENSCHWANZ týmu, Dianke s Peťou a Thorem, Janě, Milošovi s Cubem, Ivoně a Inge.


Aktualizováno 8.9.2010

CAC Mosonmagyaróvár 5.9.2010 - Výborná 1 CAC

 

V neděli 5.9.2010 jsme se vydali pokoušet štěstí do Maďarského Mosonmagyaróváru,tentokrát ve složení Barča s Pínem a Kubíčkem, no a já s Airin. Cesta v neděli ráno ubíhala rychle, provoz minimální, takže super až na lehké zakufrování v Maďarsku, neb normálního člověka by nenapadlo, když je výstava nazvaná CAC Mosonmagyaróvár, že se bude konat v městečku Hegyeshalom , které je od Mosonu vzdáleno 12 km. Na výstavu jsme dorazili na poslední chvíli. Jen jsme vybalili věci a Barča nastupovala do kruhu, bylo to taktak. Posuzoval p. Erdös Lászlo, z Airin byl nadšený a v konkurenci dalších dvou krásných feneček nám udělil Výborná 1 CAC .  Moooooc příjemnou společnost v Maďarsku nám dělali Míša s Amonkem, Livia z Habinou a Asilkou, Andrejka s Atrejem, Lidka s Kirou a Edita s Daisy. No a samozřejmě Barča s naším miláčkem Kubíčkem, který byl úžasně hodňoučký a Pepíčkem. Díky Baruš za supeeeer společnost a za fotky !!!!!!!! 


Aktualizováno 24.8.2010

Medzinárodní výstavy psů DUODANUBE CACIB Bratislava, 21.08.2010 Výborná 3/9 & 22.08.2010  Výborná 1 CAC/6

 

   

V sobotu jsme po delší době vyjely v opět čistě dámské sestavě na Mezinárodní výstavu konanou v Bratislavě na dostihovém závodišti v Petržalke, čekal nás náročný výstavní víkend. V sobotu nás do kruhu nastoupilo devět, Airinka se výborně předvedla a k mému údivu i nádherně běžela a v této velmi silné konkurenci si Airin vyběhala známku Výborná 3/9. Byla jsem na ní náležitě pyšná !!!!! Naše Karolínka nastoupila s Chimim v závěrečných soutěžích do Dítě a pes a po zásluze si s Chimim odnesli krásný pohár, moc jim to společně slušelo!!!! Zbytek dne jsme už jen odpočívaly v parádní společnosti Mišky a Vanessky. Airinka si parádně poběhala s bráškou Amonkem, byla maximálně spokojená a unavená, proto se odebrala odpočívat a nabírat síly na další výstavní den. Nás čekala dámská jizda na Kolibu, kde je krásná restaurace a ještě lepší papání, Karolínka s Vanesskou si pohrály na dětském hřišti. Den jsme zakončily nad sklenkou dobrého vínečka a šupajda na kutě, nabrat síly na nedělní výstavování. V něděli jsme nikam nespěchaly, v klidu jsme se připravily a v deset hodin jsme vyrazily na výstavu. do kruhu nás tentokrát nastoupilo šest, byla jsem nervózní, žaludek mi poskakoval, noha s ucpanýma žilama bolele jako čert, no hrůza. Airinka vše zachránila, byla perfektní a běh.........jedna báseň, no a když na nás paní rozhodčí ukázala 1, bylo to nepopsatelně krásné, takže resume Výborná 1CAC/6 . No a na závěr našeho úspěšného výletu do Bratislavi Karolínka s Chimim opět nezklamali a vyběhali si další pohár v závěrečných soutěžích.

Všem děkuji za moc moc fajn společnost po oba krásné slunečné dny, ale největší díky patří Mišce a Vanessce, že se o nás tak perfektně staraly. Míši moooooooc děkujeme!!!!!!! Za fotky děkuji Sašce od Lennoxe a Lulce z DIBAYA RRs kennel.

 

Jsem mooooc šťastná, že mám mojí nádhernou holčičku a děkuji jí za radosti, které mi přináší !!!!!!!

  


Aktualizováno 18.8.2010

  
Tak nám včera přišly LUXUSNÍ fotečky z MSC Campu 2010 - Slavětín u Slavonic no a takto nás zachytil fotograf Pes Jíra. Fotky jsou naprosto úžasné a s Jírou se skvěle spolupracovalo. Díky Jíro !!!!!! Moje krásné holky http://www.rajce.net/a3819795

 
Aktualizováno 10.8.2010

MSC CAMP 2010 - Slavětín u Slavonic

 

  

V sobotu 31.7.2010 jsme se s Karolínkou a Airinkou vypravily na MSC CAMP do Slavětína u Slavonic moooc jsme se těšily na prima lidičky a Airinka na spoustu nových psích kamarádů. Čekaly ná čtyři dny prima zábavy, coursingu, výcviku poslušnosti, tréninku handlingu a agilit. Airince ce díky jejím bláznivým myšlenkám o štěňátkách ( má falešku ) moc běhat nechtělo, ale i přes její bláznivý stav si dvakrát coursing zaběhla, při agilitách panička přeskočila víc překážek než naše dámička. Nácvik stopy se Airince moc líbil, neb se nažrala skoro k prasknutí - pro Airin nejlepší disciplína, mohla by jí nacvičovat několikrát denně. V neděli odpoledne jsme absolvovali výlet do podzemí ve Slavonicích, úzké uličky a nad kotníky vody no nic pro naší fajnovku !!!! Nácvik poslušnosti a handling nám šel o dost lépe než běhací aktivity. Zapózovaly jsme si před objektivem fotografa Psa Jíry, fotečky budou super ( aspoň co jsem zahlédla ). V pondělí jsme si Karolínkou a Vendou udělaly prima dámskou jízdu do Slavonic, prošly jsme malebné městečko a vychajdu zakončily výborným zmrzlinovým pohárem. Každý večer jsme samozřejmě zakončili posezením v krbovce nad skleničkou nějakého toho dobrého moku. Bohužel v úterý nastal den odjezdu, moc nás to mrzelo, že jsme musely opustit partu super lidiček a jed domů plnit pracovní povinnosti. Karolínka si přivezla spoustu zážitků, vůbec se jí nechtělo domů. Airinka byla tak unavená, že se další dva dny vyvalovala na své posteli a odmítala jakékoli aktivity. Potvůrka lenivá poblázněná !!!!!!!!

  

  

Zde jsou odkazy na naprosto dokonalé fotky Jiřího Křivánka alias Pes Jíra http://www.pesjira.cz/coursing10.htm , fotečky Lidky z  www.royalstuart.wbs.cz    http://www.rajce.net/a3763736 

Díky všem lidičkám z MSC CAMPU za prima společnost a těšíme se na setkání s Vámi.

 Největší díky patří Barče a Karlosovi - "DÍKY DÍKY, že jste nás vzali s sebou" !!!!!

 


 Aktualizováno 19.7.2010

      CACIB Szombathely 18.7.2010 - Výborná 2 r.CAC

   

V sobotu 17.7.2010 jsme se s Airinkou vypravily ve 33 stupňovém vedru na 350 km dlouhou cestu do maďarského Szombathely. Cesta byla dlouhá a úmorná, maďarské okrsky se spoustou omezení rychlosti byly nekonečné. Když jsme konečně dorazily do Szombathely, má věrná kamáradka navigace Gertý mně zklamala, navedla mně úplně špatně. Naštěstí jsem měla zachránce Vaška od Assimy, který pro nás přijel a vyvedl nás ze spleti ulic. Díky Vašiku, že jsi mně tam nenechal bloudit, možná bych tam se svým orientačním smyslem byla ještě dnes!!!!! Večerní procházka kolem krásného rybníka byla po cestě vzpruhou, příjemně strávený zbytek večera u sklenky červeného s výbornou společností = skvělý večer. Noc byla hrozná silný vítr, hromy, blesky a déšť , vůbec jsme nespaly. Probdělá noc se podepsala na Airinčiném běhu, byla unavená a v konkurenci dalších tří feneček si spíš vystála Výborná 2 r.CAC. Na to kolik dánský rozhodčí Freddy Klidrup udělil VDéček, byla u něj Výborná úspěch. Za super společnost a pomoc děkuji Vaškovi a Martině od Assimy, Atreiovcům a Lenoxovcům. Za fotky děkuji Vladovi. Tady je ještě pár foteček od Assimáčků http://www.rajce.net/a3688431

  

 


 Aktualizováno 21.6.2010

CACIB Brno 19.6.2010 - Výborná 5/8

 

V sobotu 19.6.2010 jsme si s Arinkou vyjely směr Brno. Tentokrát se nám v silné konkurenci nepodařilo obhájit super výsledky z posledních výstav, no nevadí, vždycky není posvícení....... Pan rozhodčí Tibor Havelka nám udělil Výbornou a jako pátí jsme odcházely z kruhu, bramborová medajle nám unikla o vlásek. Byla jsem lehce zklamaná, ale to k vystavování patří, jednou jsi dole, po druhé nahoře. Vzhledem k Airinčinému rozpoložení a velmi přísnému oku rozhodčího, který rozdal spoustu VDéček, jsem byla ráda za výbornou. Na závěr se apoň Airin s Hakikou pořádně vyběhaly a vydováděly. Airin ulehla v autě, byla vyřízená a těšíla se na večerní grilovačku, že uřčitě bude nějaký ten steak i pro ní. Díky za prima společnost Máji s Hakikou a Saše s Bohušem Lennoxovcom. Za parádní pokec u kapučínka díky Martině a Vašíkovi s Míšou od Assimy.

  

Za fotky děkuji Bohušovi Lennoxovcovi

 


 Aktualizováno 7.6.2010

 SUPER ÚSPĚŠNÝ SLUNEČNÝ VÍKEND  

  

 
CAC Senec 4.6.2010 - Výborná 1 CAC  
 
V pátek 4.6.2010 jsme si s Karolínkou a Airinkou vyjely směr Senec, bylo nádherné slunečné počasí a my se moc těšily na Slunečná jezera a na všechny kamarády, se kterými jsme se tam měly setkat. Klasicky jsme nestíhaly, takže jsme přijely jako poslední. Do kruhu, který byl v některých místech po dlouhých deštích rozblácený,  jsme s Airinkou nastoupily, už vcelku v klidu ( samozřejmě má kamarádka nervozita mně doprovázela ). Airinka byla úžasná stála krásně i pěkně běžela, jen panička nestíhala ( bude muse chodit častěji na H.E.A.T ). Konečný verdikt pana Andráse Polgára zněl Výborná 1 CAC. S posudkem jsem byla maximálně spokojená.
  
    
Karolínka se skvěle zabavila s Míšou od Assimáků, kteří nám dělali výbornou společnost a nafotili spoustu krásných foteček, za což jim moc děkuji. Zde je více foteček ze Sence a z Nitry, které nafotili střídavě Martina a Vašek od Assimy www.ridgebacky.estranky.czhttp://www.rajce.net/a3508871 ). Super společnost nám dělala Mája s Hakikou www.haki.wbl.sk , která získala v mezitříde Výborná 1 CAC. Takže jsme měly co oslavovat!!!!!
 
CACIB Nitra 5.6.2010 - Výborná 1 CAC, res. CACIB  
 
V sobotu jsme si mohly s holkama přispat, protože Mája od Hakiky nám všem našla ubytování pouhých 10 minut od výstaviště, což bylo super. Airinka se prospala po večerním bláznění s Hakikou. A Karolínka po pátku spala, jako, když jí do vody hodí, nabírala sílu na vystavování Chimiho. Airinka byla také připravena v plné síle nastoupit do kruhu. Ale když jsem viděla, kolik přísný irský rozhodčí udělil VDéček a Déček, začala jsem mít obavu, jak to vše dopadne. Čekání bylo nekonečné, do kruhu jsme nastupovaly až po půl třetí, čekání se však vyplatilo. Po důkladném posouzení pana Seana Delmara a srovnání s ostatními v kruhu byla Airinka ohodnocena Výborná 1 CAC, no a po chvilce jsme si vyběhaly res. CACIBa. Pro mně a pro Airinku je to úžasný úspěch a máme z něj nepopsatelnou radost.
  
 
Karolínka se vyřádila s Vanesskou od Amona a Alexe a s Míšou od Assimy. S Vanesskou pak zapózovaly Míše, která je blejskla. Naše úspěšné tažení na Slovensku zakončila Karolínka získáním krásného poháru v soutěži dítě a pes, kde se s Chimim skvěle doplňovali a moc jim to spolu slušelo. Za fotku Karolínky a Chimiho děkuji Livii z chs. Löwenschwanz.
   
Mooooc děkuji za super společnost a podporu Máji s Hakikou ( oslava byla super, musíme to zopakovat ), Martině a Vaškovi s Assimou ( Vám ještě děkuji za úžasné fotky ), Milošovi a Jance s Chimim a Kubíkem, Ivoně s Adži, Inge s Coffikem ( děkuji také za fotky ), Mišce s Vanesskou, Amonem a Alexem ( tričko je super a pásku mi budeš zapínat už jen ty Miško ). Díky Vám všem, jsme rádi že Vás máme. A těšíme se na další výstavy ve Vaší společnosti.
 
Z Airinky se stává čekatel na titul " Šampion krásy Slovenska "
 

 
Aktualizováno 30.5.2010 

Neděle 30.5.2010 - Bonitace

 

Dnes v neděli 30.5.2010 byl pro nás s Airinkou velký den, ráno jsme se vydaly směr Luková u Lanškrouna, kde nás čekala bonitace u KCHRR. Bylo pošmourno, zamračeno a nakonec před Lukovou se přidal i dešť. Dorazily jsme na místo, zde už byla bonitace v plném proudu. Byly jsme tedy poslední na řadě, ale kdo si počká, ten se dočká. A také jsme se dočkaly, Airinka velice pěkně stála a ochotně se nechala prohlédnout. Chovala se celou dobu velmi způsobně. Z vynikajícího hodnocení bonitační komise jsem měla obrovskou radost, Airinka byla pochválena, že je krásná typická fena, to pro mě moc znamená !!! I když pro nás byla nejkrásnější, když jsme si jí  přivezli, jako malé klubíčko.

           Výsledek bonitace : CHOVNÁ

Bonitační karta s podrobnými výsledky v sekci Airin of Shingamonga.

 


Atualizováno 18.5.2010

 

Sobota 15.5.2010 - Výborná 3

V sobotu 15.5.2010 jsme se s Karolínkou, Airinkou a kufrem naskládaly do auta a tentorát až v 7.00 jsme vyrazily na dvoudenní výstavu SPRINGDUODANUBE do Bratislavy.  Počasí vypadalo nadějně, tak jsme se těšily na super víkend a na prochajdu s naší psí rodinou. V sobotu jsme nastoupily do kruhu s dalšími třemi ridgebackami. Airinka se předvedla vyborně v postoji, bohužel respekt z podkluzujícího koberce  udělal při běhu své. Viděla jsem jak opatrně našlapuje a jak je v běhu nejistá. "Výběhaly" jsme tedy ocenění Výborná 3.

     

Azyl nám poskytla Miška s Vanesskou od našeho brášky Amonka. Vanesska s Karolínkou se vyřádily došlo i na módní přehlídku na Míšiných výsokých šteklích. Miška připravila výbornou grilovačku. Na večer začalo vydatně lít a fučet.  Takže až na počasí bylo vše SUPER. 

Neděle 16.5.2010 - Výborná 2 r.CAC

V neděli měla Karolínka svůj velký den, Miloš jí svěřil Chimala, poprvé v osmi letech nastupovala s Chimalsim do třídy čestné, jako skutečný handler do kruhu ( žádné dítě a pes, ale opravdové posuzování přísným okem rozhodčího). Chimalsi byl výborný a skvěle se předvedl, byli s Karolínkou sehraná dvojka a moc jim to slušelo. Můžete to posoudit na fotkách, které nafotila Inge od Coffika .

                 

Já s Airin jsme do kruhu nastupovaly ve stejném složení, jako v sobotu, to už si byla na koberci Airinka jistější. Výborně běžela a v postoji se předvedla také výborně, získala ocenění Výborná 2 r.CAC.   

  

Za fotky z Bratislavy děkuji Inge Režuchové

Karolínka si v Bratislavě našla nového psího kamaráda - němecou dogu fešáka Bonda.

 

Diky všem přátelům za milou společnost a podporu na výstavě. Milošovi Karolína děkuje za důvěru, že jí svěřil Chimiho. Mišce s Vanesskou patří obrovské díky za parádní ubytování a za to, že se o nás celý víkend staraly.  


12.5.2010 a 13.5.2010 jsme byly na společné procházce s kamarádkou Hankou a její RR Sally ( www.sally-rr.estranky.cz ). Tady je pár foteček od nás ze Sobělic (více foteček zde http://www.rajce.net/a3436284) a z Kotojed (více foto zde http://www.rajce.net/a3436329 ).

     

  

   

     

 


 Aktualizováno 11.5.2010

     POZOR !!!!!   

Připravuje se další srazík RR v Kroměříži na Bagráku

Další informace již brzy na našich stránkách (předpokládaný termín akce - neděle 6.6.2010)

 

 Pro více inormaci volejte nebo pište na náš email    
 

Aktualizováno 10.5.2010

  KV SKCHR Jasenie 8.5.2010  

 Výborná 2 r.CAC, res.klub CAC

V pátek 7.5.2010 jsme se s Karolínkou a Airinkou vydaly směr Slovensko - Brezno, čekalo nás 270 km po okrskách  v pátečním hustém provozu. Do vesničky Jasenie jsme dorazily kolem 19.00 hodin, kde jsme byly ubytování na rekreáčním středisku Lomnistá. Všichni naši přátelé už byli na místě a připravovali večerní opékačku. Táborák byl super a dokonce nám vydrželo i příjemné počasí bez deště.

  

Ráno jsme se probudily do nádherného slunečného dne, bohužel krásné počasí nám vzdrželo jen do 11.00, kdy začalo docela pořádně pršet. Na vzdory nepříjemnému dešti jsme si ve společnosti našich přátel výstavu užily. Kolem 14 hodiny se počasí umoudřilo a začalo svítit sluníčko.

Do kruhu jsme s Airinkou nastoupily s dalšími 7 krásnými psími slečnami, S výkonem naší dámičky jsem byla maximálně spokojená, předvedla se výborně a v této obrovské konkurenci jsme si vybojovily nádherné umístění Výborná 2 r.CAC, klub. res. CAC.

  

Odpoledne naše Karolínka, která byla pořadně nervózní, nastoupila do kruhu s Chimim do soutěže dítě a pes. Vystavování se jí moc povedlo a s Chimalem jim to moooc slušelo. Tady je důkaz. Karolínka má další pohár do své výstavní sbírky.

 

 

Díky Mišce, Vanessce, Renému, Máji, Milošovi a Ivoně za super společnost. A těším se na další podobnou akci.

  


Aktualizováno 6.5.2010

Celostátní výstava psů všech plemen CANIS BB

Banská Bystrica 2.5.2010 - Výborná 3

 

Bylo ráno 2. května 3.30, když zazvonil budík, lilo jako z konve a my s Karolínkou a Airinkou měly před sebou cestu do Banské Bystrice. Strašná představa!!! S nechutí jsme vyrazily, v Otrokovicích jsme měly sraz s Barčou a její sestrou Vendou. Venda a její hovawart Karošek nám dělali celou deštivou cestu příjemnou společnost. Těsně před BB se počasí umoudřilo a přestalo pršet. V BB jsem tentokrát vystavování Airinky přenechala Barče od Alexe a Pepeeho. Holky se převedly skvěle a vyběhaly V3,  Barča Airinku moc pochválila za výborně odvedenou práci v kruhu. Já jsem si v BB užívala Kubíčka, který byl moc hodný. Díky za perfektní společnost Barče a Vendě. "Baruš, díky za vystavení Airinky a za neocenitelné rady".  Karolínce moooooc děkuji za pomoc s Airinkou a hlídáním Kubíčka.Byla moc hodná. Ráda jsen viděla všechny naše přátele. Těším se na Vás na Lomnisté.

Fotečky z Banské na této adrese http://www.rajce.net/a3374972

  

 


 

Aktualizováno 11.4.2010

NVP Ostrava 10.4.2010 - Výborná 2/7 r.CAC

Dne 10.4.2010 jsme se zúčastnily, opět v čistě dámské sestavě, Národní výstavy psů v mé rodné Ostravě. Počasí nám vůbec nepřálo, od výjezdu z domu  až do Ostravy nás provázel neustávající déšť. Celou dobu v Ostravě panovalo aprílové počasí, chvíli děšť, chvíli vítr a nakonec vysvitlo sluníčko. I v tomto nic moc počasí jsme se s Airinkou zmohly na výborný výkon. V konkurenci šesti feneček jsme si vyběhaly krásné umístění Výborná 2 r.CAC. Airinka se moc těšila, že se proběhne s kamarádem Pínem, bráškou Amonem a bratrancem Alexem, počasí jí však zmařilo plány, neb všichni pospíchali domů. Díky za super společnost Barče s Alexíčkem, Pínem a Kubíkem a Mišce s Vanesskou, Amonkem a Alexem. Fotografka Karolínka opět nefungovala, proto díky Mišce a Evce za super snímky.

Zde je odkaz na Evčiny fotky http://www.rajce.net/a3293069

   

  

 


Aktualizováno 4.4.2010

 

Naše milované sluníčko Airinko, přejeme Ti k Tvým druhým narozeninám vše nej, nej, nejlepší !!!!!!

 

04.04.2010 Dnes naše Airinka sláví své druhé narozeniny. Narozeniny oslavila procházkou se svými čtyřnohými kamarády : 8-mi letou RR Airun, boloňačkou Miou a BD Emčou a Debie. Na závěr dostala sladkou pusu od kamaráda Tobiho. Oslava se jí moc líbila, byla tak unavená, že na naše gratulace neměla ani pomyšlení. Spokojeně se se svými dárečky uvelebyla do kožešin.  

  

 

 

   

 


Přejeme Vám krásné

 


Aktualizováno 29.3.2010

 

27.3.2010 NITRACANIS - Celostátní výstava psů Nitra VI CAC

 

   Omlouvám se všem, kteří čekali na aktualizaci stránek a na výsledky z Nitry, ale nastalo nám jaro, takže náše okrasná zahrada čeká a po zimě je potřeba pořádně máknout. Takže je právě 21.30 a já začínám aktualizovat.

   

    V sobotu v brzkých ranních hodinách naše dámská jízda vyrazila směr Nitra, vůbec se nám ráno nechtělo vstávat, naše Airinka s velkou nechutí vylézala ze svého vyhřátého pelíšku. Po dvou hodinách jízdy jsme byly na místě. Airinka nastoupila naposledy v mezitřídě a ve velké konkurenci dalších pěti krásných feneček jsme si vyběhaly vytouženého CACíka. Posuzoval p. Erdös László a takto viděl naši Airin : Elegantní vzhled, perfektná typická suka, typická hlava, elegantní krk, perfektná horná + dolná línia, symetrický ridge, perfektní temperament + prezentacia + pohyb. 

    V závěrečných soutěžích dítě a pes naše Karolínka s Airinčiným tatínkem Chimalsim vybojovala krásné 2.místo,    posuzovala p. Viera Staviarska.

Závěrem mužu jen dodat, že ač se nám ráno vůbec nechtělo vyrážet na cesty, naše výprava byla velmi úspěšná. Děkujeme Mišce s Alexem, Amonkem a Vanesskou, Maje s Hakikou, Martině a Vaškovi s Assimou, Milošovi a Jance s Chimalsim a všem ostatním za parádní společnost.

Karolínka jakožto fotograf neměla vůbec čas, takže za krásné fotky děkuji Inge, Míšce, Martině a Máji.

  

                    

 


 

Aktualizováno 16.2.2010

                                                                                                                                                                                                                                             


  Aktualizováno : 13.2.2010

 

     

 


 

 

6. - 7.02.2010 CACIB Brno V1 CAC, V5

Dvoudenní výstavu v Brně jsme pojaly jako čistě dámskou jízdu, v sobotu , kdy jsme si s Arinkou vyběhaly našeho prvního českého CAC, nám asistovala Karolínka, která mi moc a moc pomohla. Bohužel ve svých osmi letech není tak dobrá fotografka, ale jedna fotka se jí přece jen zdařila  a jasně vypovídá o záměrech naší Airinky ( Paničko, už jsem to pro tebe vyhrála a teď už pojeďme domů). V neděli se nám ve velké konkurenci podařilo vyběhat V5. Za fotku z nědele děkuji Miladě Krchňavé.  www.lady-ridgeback.sk/MKgallery/images/shows2010/06-07.02.2010%20Duo-CACIB%20Brno/slides/IMG_8325.html 

 

  

 


 

Aktualizováno : 31.1.2010

 

Po nedělní procházce naše Airinka odpočívá, teplo z krbu prostě miluje. 


 

Airin, Alex a Pepee - zimní radovánky v Sobělicích

 Prý procházka ala Matrix

 

 30.1.2010 nás navštívila Barča s Alexíčkem a Pínoškem, Airinka byla nadšená, že má kolem sebe takové fešáky a náramně si návštěvu a venčení užila. Barča nafotila spoustu krásných snímků, které doplnila trefnými komentáři. Fotogalerie zde : http://www.rajce.net/f214093155


                                      23.01.2010 CACIB Trenčín  - V 4  

   Do Trenčína na dlažbu jsem zvolila nevhodnou obuv, proto si vystavování Airin vyzkoušela s Miškou, paničkou našeho úspěšného brášky Amonka.

 


 08.01.2010 CAC Olomouc  -  V 4  začínáme další výstavní sezónu, sice na čtvrtém místě , ale s výborným posudkem, který nás těší.

Posudek : Červenopšeničná fena, ušlechtilá hlava, elegantní krk, proporcionální, kvalitní ridge, správné zaúhlení, kvalitní srst.  MVDr. František Šimek


   

Takto si naše Airinka užívá svátků, pohody a tepla rodinného krbu .


 

Do nového roku 2010 přejeme všem našim kamárádům a známým mnoho, mnoho štěstí, zdraví a splnění všech snů . 

 

 

 

        05.12.2009 CACIB Nitra  -  V1  zakončení výstavní sezóny 2009 

Posudek : Fena čevená pšenice anatomicky nemá chybu, dobrý ridge, propor. výborně utvářená hlava, harmonická, výborně zaúhlená. Dobře se prezentuje.  MVDr. František Šimek 


   

 

aktualizováno:13.12.2009

Doplněné foto z naších začátků coursingu Saranga sprint a Březina u Tišnova.

 


17.10.2009 Národní výstava BRNO - V2, res. CAC

 


 

27.9.2009 KV KCHRR - Luková - V 3, 3. místo nejkrásnejší hlava KV KCHRR

   


21.6.2009 Székesfehérár - Airin nám dělá radost získavá ocenění -  V 1, CAJC

 


16.5.2009 Krajská výstava psů ZLÍN - V 1 - Vítěz třídy


  9.5.2009 Klubová výstava KCHRR - Brno Žebětín - ocenění: V1 CAJC, 1.místo nejkrásnější hlava KV KCHRR, 2. nejlepší představitel plemene

     


 8.5.2009 Klubová výstava SKCHRR - Lomnistá - Airin získala ocenění: V2, klub. r. CAC a             2. nejkrásnejší hlava KV SKCHRR - Lomnistá

 


Dne 19.04.2009 se v Kroměříži uskutečnil první sraz Riedgebacků. Účast byla hojná a naši miláčci se vyběhali a vykoupali v bagráku. 

   


Dne 04.04.2009 naše Airinka oslavila své první narozeniny a stala se z ní psí slečna.

   


04.04.2009 CAC Ostrava

hodnocení - výborná 4/12

  

Hodnocení Martiny Viktorinové: 

roční fenka správného těl.rámce,výborná hlava i uši, nůžkový skus, správná horní i spodn linie,korektní  úhlení, správná mechanika pohybu


          21.03.2009 NKSZ Special CAC Budapešť hodnocení - výborná 3/5

 

 

                      

                                      Za tyto fotky děkujeme Inge a Karolovi

                        Za tohle krásné tablo děkujeme Ildikó a Ákos, SHINGAMONGA (Hungary).

 

 


                                           03.01.2009 Společná vycházka s Airininou rodinou v Bratislavě